Grilujeme, grilujeme…
15 srpna, 2014
Zítra si na Plzeňské farmářské trhy přijďte pro maso na gril. Léto zdá se máva na rozloučenou. Grilovací sezóna ovšem pokračuje. Hovězí maso nakoupíte u Anguse, farmy Zelený a ZEFA Volary. Burger frčí, tak proč si ho nepřipravit doma? Mleté hovězí maso namíchejte s ovčím sýrem z Držovic nebo Abertam, osolte, opepřete, a šup s ním na gril. K tomu hezká houska, pár brambor a návštěvy budete vyhánět vidlema:).
Kuřata vám rád prodá Marek z farmy Zephyr. Farmář pan Zelený „pár kousků“ kuřat také přiveze. Uzenin na gril najdete hafo:). Pro milce zeleniny, ta totiž prostě k masu patří, chystají tu nejlepší sezónní zeleninku (dýně, cukety…): Monika, Kostkovi a Honza Kreysa. Ten má totiž suprčupr česnek asi 5 odrůd. Pstruha na gril vám zabalí Standa Krutina. Startujeme zítra v 8 hodin! Nakoupíte toho samozřejmě mnohem více… Mrkněte se kdo přijede na www.plzensketrhy.cz.Těšíme se na vás!
Kuřata vám rád prodá Marek z farmy Zephyr. Farmář pan Zelený „pár kousků“ kuřat také přiveze. Uzenin na gril najdete hafo:). Pro milce zeleniny, ta totiž prostě k masu patří, chystají tu nejlepší sezónní zeleninku (dýně, cukety…): Monika, Kostkovi a Honza Kreysa. Ten má totiž suprčupr česnek asi 5 odrůd. Pstruha na gril vám zabalí Standa Krutina. Startujeme zítra v 8 hodin! Nakoupíte toho samozřejmě mnohem více… Mrkněte se kdo přijede na www.plzensketrhy.cz.Těšíme se na vás!