Hlíva dorostla, sýry zrají, chleba kyne…
A je tady listopad. Čas letí jako splašená herka… Plzeňské farmářské trhy otevřou své brány v sobotu 3. listopadu. Kdy a kde je nošení dříví do lesa, tak pár polen přidáme – hotel Gondola, Mlýnská strouha od 8 do 12 hodin.
Kdo tentokrát pohladí naše chuťové pohárky? Konečně dorostla hlíva, přijede tedy pan Tesař ze Slabčic. Uzenin a masa bude dost – ekofarma Jemnice (krásně vonící stánek – hovězí burgery), ANGUS FARM (sympaťáci a dříči…), Matějka (Letinské království), Šnebergr (Král Šumavy), ZEFA Volary (nejdelší fronta)… Ti co brzo vstávají (pekaři) se sjedou v sestavě Rendl ze Sušice a dobřanští pekaři. Mléko a mléčné výrobky hledejte u farmy Držovice, ekofarmy Slunečná, minimlékárny Joma. Sladkovodní rybky se budou prodávat u pana Krutiny a pstruhařství Mlýny. Ekofarma Svinná nabídne kuřata a husy. U Vaška z farmy Zephyr žádejte kuřata. Rád vám je i naporcuje. Zeleniny a ovoce (jablka) bude dost, nebojte.
V sobotu nás bude u Mlýnské strouhy zhruba 45. Podívejte se do seznamu.