Listopadový deštík trhy nezhatil
Letos se sejdeme ještě třikrát (17.11., 1.12. a 15.12.). První listopadové trhy byly trochu promáčené, ale na zahřátí se nabízelo hned několik dobrot. Ekofarma Jemnice grilovala telecí a hovězí maso na burgery, Anděl Station nabízel polévku z pečené řepy, Vašek z ANGUS FARM na grilu ohřával klobásy, párky a špekáčky. Paní Macháčková ohřívala pečené čaje, které krásně hladily chuťové pohárky a hřály.
Novinkou byl cider ze šťáhlavské moštárny pana Ilgnera. Zkuste ho. Na podzim a v zimě je to perfektní pití. Nakoupit bylo možné snad všechno co si můžete přát – kuřata, husy, pečivo, mléčné výrobky, ryby (pstruzi, sumci, kapři), hovězí maso, uzeniny, hlívu…
17. listopadu na trh přijede farma pana Němce a chystáme jednu novinku. O té až příště… Rozhodně se můžete těšit na vaše oblíbené prodejce. Sledujte seznam prodejců. Průběžně ho aktualizujeme.