Plzák ze Dřevěné hlásí…

Znáte uzenáře Plzáka? Jestli ne, rychle to napravte. V letošním roce jezdí na Plzeňské farmářské a hned si získal zástupy obdivovatelů. Jeho výrobky se vyznačují „domácím“ zpracováním. To není reklamní trik, ale holá skutečnost. Maso nevaří, jen udí. Nakládá ho do soli, rychlosůl používá jen výjimečně a když, tak jako šafránu. Podívejte se na jeho profilhttps://www.plzensketrhy.cz/katalog-vystavovatelu/uzenar-plzak-z-plzne.htm
Udírnu otevřel ve Dřevěné ulici číslo 7 v Plzni. V pondělí a úterý vyrábí. Nakoupit si můžete přijít ve středu, čtvrtek a pátek vždy od 10 do 18 hodin. Během adventu vaří speciální zelňačku. Typická sezónní polévka. V Plzákovic verzi jen z jejich uzeného, klobás, zelí od Broni Forejta, brambor od sedláka kousek od Plzně… Prostě parádní oběd. Až budete vyčerpaní z nákupů, stavte se u nich. Můžete dokonce dárky pro své nejbližší nakoupit. Koho by nepotěšilo uzené maso ve skle? Taková chlapská přesnídávka:). V sobotu se u Plzáka stavte na Plzeňských farmářských trzích. Bude mít i vánoční balíčky.