Předprázdninové Plzeňské farmářské trhy voněly regionálními potravinami
Celé sobotní dopoledne (23. června) voněly Mlýnskou strouhou regionální potraviny. Nejen že bylo možné všechny vítězné regionální potraviny Plzeňského kraje ochutnat a nakoupit, ale také se z nich vařilo. Paní Kabátová z Hotelové školy v Plzni v jednom ze stánků vykouzlila POMAZÁNKU Z UZENÉHO KAPRA, ZELŇAČKU S PŘEŠÍNSKOU KOLBÁSOU A KARBANÁTKY S UZENÝM BOKEM. Všechna uvařená jídla byla skvělá.
Trhy samozřejmě žily i svým obvyklým tempem. Prodejci nabídli tradiční sortiment opravdového jídla – zeleninu, ovoce (dokonce bio třešně ze sadu Nebílovy) hovězí, jehněčí i telecí maso, uzeniny opravdu z masa, ryby čerstvé i uzené, koláče, frgály, křupavé pečivo, kozí, ovčí i kravské sýry a jiné dobroty… Jako každé trhy jsme nabízeli i sobotní vydání deníku DNES zdarma.
Příští Plzeňské farmářské trhy se uskuteční až 14. července! Následující trhy pak již v obvyklém 14 denním intervalu.