Řezník Arnošt Dvořák chystá na první trhy skvělé klobásy, stihl se stát i mediální hvězdou
Vás oblíbený řezník a uzenář pan Dvořák z Bělé nad Radbuzou se už těší na první Plzeňské farmářské trhy v roce 2012. Uskuteční se poslední březnovou sobotu (31.3.20121) na tradičním místě (Pallova ulice, 8 – 12:00h).
Nedávno se stal i mediální hvězdou. Nejen článek v deníku DNES je toho důkazem. Narozdíl od hvězd, které jednou zazáří a pak zhasnou, je on důkazem, že pokud děláte poctivé potraviny, ocenění na sebe nenechá dlouho čekat a je trvalé.
Pana Dvořáka proslavily jeho jedinečné klobásy uzené klasickým způsobem, které těší nejen návštěvníky jeho prodejny, ale i zákazníky Plzeňských farmářských trhů a Farmářského obchodu. Martin Havlík, externí spolupracovník deníku DNES se byl podívat v jeho výrobně a zaznamenal pro vás jak vznikají lahůdky jakými jsou dvořákovy klobásy či tlačenka. Článek si můžete stáhnout pod textem (pdf).