Katalog prodejců

Pěstírna žampionů pana Tejkala
Pan Tejkal pěstuje žampionu od roku 2004 a hlívu už více než 5 let. Je to tedy skutečný pěstitel, ne překupník. Na Plzeňské farmářské trhy bude vozit i hlívu sušenou.

Včelařství Horejsek
Pocházím z Mezholez u Horšovského Týna. V této oblasti včelařím již přes 20let , začal jsem včelařit jako patnáctiletý kluk a tomuto koníčku jsem zůstal věrný až do letošní sezony.

Jatky Vojenice
Jsme rodinná firma, se sídlem ve Vojenicích, nedaleko Zbiroha na Rokycansku. Naší vášní je zpracování a prodej výhradně českého, hovězího a vepřového masa z farem na Plzeňsku od roku 1993.

Jan Kreysa
Pan Kreysa pěstuje na Domažlicku (Horní Kamenice) česnek, kořenovou zeleninu, brambory, mák, kmín, okurky nakládačky, jablka a mnoho dalších druhů především zeleniny.
Sandra Černá: Poesie - jídlo jedna báseň
Má sušená rajčata, nakládané lilky a speciální směsi kořeni pro Vás ručně připravuji z těch nejkvalitnějších surovin. Vybírám je osobně v Itálii a zpracovávám podle starého rodinného receptu mé druhé italské rodiny.
Cuniculus - králíci z farmy
V roce 1991 jsme založili rodinnou farmu brojlerových králíků. Máme vlastní registrovanou porážku s možností vývozu do EU.
Delicias & co
La salteña je typ masového koláče, který se připravuje v Bolívii. Obsahuje náplň z různých druhů zeleniny a luštěnin, kousků masa a obvykle tekutiny, která zůstane z přípravy „jigote“ (omáčka).
Čerstvá pasta
Firma Čerstvá pasta pana Blažka se zabývá výrobou čerstvých domácích těstovin, které neobsahují zbytečné konzervanty a emulgátory, nesuší se, nemrazí ani nepředvařují.
Fimako
Pekárna Fimako peče valašské frgály dle tradiční receptury. Jsou vyráběny podle originální valašské receptury.
Farma Zephyr
Farma je rozložena na rozhraní chebské pánve a Krušných hor v oblasti Smrčiny a Bavorského lesa, přímo na hranici s Bavorskem.