Street food

K snídani, svačině či obědu si na Plzeňských farmářských trzích můžete vybrat širokou paletu dobrot.

Jaganath

Jaganath

Pan Šichman doplňuje současný trh o vyváženou, harmonizující a chutnou stravu z přírodních zdrojů, bez chemických a živočišných přísad a stabilizátorů.
Keramika U Kočků

Keramika U Kočků

Jsme rodinná firma zabývající se výrobou užitkové keramiky. Na trhu působíme od roku 2003, a to po celém území České republiky.
Anděl Café & Station

Anděl Café & Station

Anděl Station je obchod s balenou i váženou kávou. Station je obchod se sortimentem, který běžně v jiných obchodech nekoupíte. Fairtrade káva, čaj, čokolády, bonboniéry, koření, víno… ale i lahve Sigg či recyklované skleničky. Station je cukrárna, kde se pečou opravdu moc dobré a nešizené dezerty i dorty dle Vašeho přání na zakázku. Ve stationu se vyrábí denně čerstvé a bohatě plněné bagety.
Delicias & co

Delicias & co

La salteña je typ masového koláče, který se připravuje v Bolívii. Obsahuje náplň z různých druhů zeleniny a luštěnin, kousků masa a obvykle tekutiny, která zůstane z přípravy „jigote“ (omáčka).
Veveraw

Veveraw

Již čtvrtým rokem se zabýváme výrobou RAW dortů a zákusků.Všechny naše výrobky vyrábíme z potravin, které nezatěžují trávení, jsou bez lepku, laktózy a rafinovaných cukrů. Nepřidáváme žádné chemické látky, barviva, ani konzervanty.
Dog´n´Roll food truck

Dog´n´Roll food truck

Jsme Dog´n´Roll food truck  a nabízíme moderní gastronomii na čtyřech kolech.
FOOD ON THE MOVE

FOOD ON THE MOVE

Food On The Move vzniklo z mé lásky k dobrému pouličnímu jídlu. Po letech cestování po světě a práce v restauracích v Brazílii, Londýně a Praze jsem se rozhodl, že je čas se o nabyté kuchařské zkušenosti podělit s ostatními. Rád používám kvalitní suroviny a kombinuji je tak, aby výsledkem byl opravdu nevšední zážitek.
KORJO-SARAM SPECIALITY

KORJO-SARAM SPECIALITY

Jsme Korjo-saram - etničtí Korejci z Dálného východu. Naše tradiční kuchyně je svérázná, zdravá a plná vitamínů. Naší nejznámější specialitou jsou jemně ostré zeleninové saláty, jejichž receptura se předává z generace na generaci.
Juicy Rare Joe foods

Juicy Rare Joe foods

Pepa Š. aka Juicy Rare Joe je člověk který se cítí v gastronomii jako ryba ve vodě, krom mnoha věcí které ho baví a zajímají je to jeho největší koníček, způsob obživy a životní poslání. Nyní zkouší štěstí se svou novou značkou hotových omáček které se dají zakoupit právě u něj v jídelně ale brzy budou k dispozici i v některých plzeňských obchodech.
La Chaluperia

La Chaluperia

La Chaluperia! Jsme Mexičané nabízející speciální pouliční jídlo z Pachuca Hidalgo, sloopy jsou malá kukuřičná tortilla s bramborami, hlávkovým salátem a salsou. Nabízíme také horkou čokoládu pro téměř 100% kakaa a Ponche mezcal, přijďte a vyzkoušejte naše jídlo. 
Lefebvre

Lefebvre

Lefebvre je kavárna na kolech.. Připravujeme velmi dobrou kávu z výběrových pražíren, slané i sladké palačinky, míchané limonády i drinky, ale načepujeme vám i pivo nebo limo. Prostě kavárna!
Vegebistro

Vegebistro

Vegetariánský indický streetfood - samosy (plněné kapsy), kofty (smažené placky), různé sladkosti; ghee; BIO mouky z farmy Krišnův Dvůr...
PIROŽKY Karlovy Vary

PIROŽKY Karlovy Vary

Domácí smažený výrobek z kynutého těsta ručně plněný různými náplněmi ( maso, tvaroh,  mák, povidla, ořechy, meruňky, višně, borůvky a další). Všechny náplně pocházejí z morvské firmy z moravských surovin. Každý den čerstvý připravovaný na provozovně v Karlových Varech. Jedná se o tradiční pečivo prodávaný v ČR zhruba před 30 lety a na Slovensku dodnes v každém větším městě. Vysoká kvalita domácího pečiva.
Original Srí Lanka

Original Srí Lanka

Jmenujeme se Original Srí Lanka a máme pojízdnou prodejnu s kuchyní ze Srí Lanky. Sice to nejsou české recepty, ale používáme české lokální potraviny k našemu vaření (mimo koření které jsou od tchýně ze Srí Lanky:)).
Lokše od Zuzky

Lokše od Zuzky

 Lokše jsou domácí, ručně dělané bramborové placky, které se vyrábí z brambor a z mouky a pečou se nasucho na rozpálené plotně. Poté se namastí husím sádlem a plní se na slano nebo na sladko.
Raclette

Raclette

Raclette sýr se na jedné straně zahřeje pod grilem a roztavený se seškrábne na grenaille brambory. Vše je možné doplnit chorizem nebo restovanými žampiony s tymiánem. 
KAYA

KAYA

Jsme Japonky, které připravují japonský soul food. Sushi nemusí být jen luxusní, nabízíme každodenní japonská jídla a nápady. Naše produkty vyrábíme ručně a budeme rády, když vám zachutnají a udělají vám radost.